Storstädar

Precis som rubriken säger så storstädar jag just nu älsklingens rum. Kände att det behövdes;) Blev precis klar med sängdelen och nu återstår bara allt annat, puuuuh! Detta kommer ta lång tid det känner jag på mig ;)

Men det ska bli kul att se babys ansiktsuttryck sen när han kommer hem från träningen, hihi (A)


tänkte bara meddela er att jag saknar mina tjejer så in i bomben! <3

I just wanna dance

Sitter för tillfället i en busshållsplats och väntar på att min baby ska sluta skolan så han kan komma och underhålla mig! Gav mig som sagt ut på en liten promenad i det fina vädret, vindruvorna var självklart med! Satte mig på en bänk vid någon sjö och tog en liten fika paus. Klandrar däremot mig själv för att jag glömde mina pengar hos baby, men det gick bra iaf! När vindruvorna var uppätna fortsatte jag min vandring, fråga mig inte vart jag var för det har jag inte den blekaste aning om men mysigt var det iaf! Och som sagt så slutar baby snart och det är väl tur det för jag hittar inte tillbaka till honom själv, hihi :)

promenad i solen

Eftersom min lilla älskling är i skolan så hade jag tänkt gå ut på en liten promenad i vårsolen. Dock har jag ingen aning om vart jag ska gå men det märker vi väl;) Är så himla rastlös så måste ut och röra lite på mig känner jag!

Hörs senare, pusss♥

filmtajm

Nu kryper jag och min underbara pojkvän ner i sängen och myser till en film! Han får pyssla om mig för jag har gått och blivit lite små sjuk.. Jag lyckas alltid bli det när jag är här :(

Ha en bra kväll så hörs vi, pusssssss♥


Denna film får starta våran myskväll!

i en solstol

Just nu befinner jag mig i en solstol på Tobbes baksida och njuter av solen! Helt jävla underbart, det är nu man verkligen längtar efter sommarlov!

Baby slutar om 45 minuter så då ska jag troligtvis gå och möta honom sen får vi se vad som händer:)

Alla mina favorit tjejer är ute på äventyr så det är ganska ensamt.. :( Tove och Tova är i Aiya Napa och myser och har det gött och Philippa är i den kungliga huvudstaden och handlar upp sina pengar, snacka om att jag är avundsjuk! Som tur är har jag ju min vän solen som piggar upp mig lite grann iallafall ;)

Hörs senare, pusssss♥


I ett unket Hultsfred

Precis som rubriken säger så befinner jag och älsklingen oss just nu i Hultsfred, platsen som gud glömde! Och då menar jag verkligen GLÖMDE.... Men som tur är åker vi när som helst härifrån, närmare bestämt om 3 minuter, tack och lov.

Resan hit gick bra, blev lite illamående men det försvann ganska så snabbt när jag fick en nypa frisk luft!

Jag kan meddela er att jag verkligen längtar till morgondagen som består av en hel dag med sol och slappande. Jag hoppas bara att det verkligen är så fint väder som det står att det ska bli, annars blir jag ledsen ;)



Bild från Thailand! Lagom trött brud...

det luktar sommar i luften..

Åååh fyfan vilket underbart väder!! Helt sjukt varmt. Vaknade runt 10 tiden och har iprincip varit ute i solen sen dess :)

Om cirka en timme åker jag och baby hem till honom och sen stannar jag där några dagar, vet dock inte riktigt hur länge men det märker vi!

Kommer troligtvis spendera en himla massa tid i solen denna veckan, för det är så sjukt underbart! Lär ligga ute från morgon till kväll och bara ta det lugnt, lyssna på musik, plugga lite och läsa lite bok, låter ganska bra va? ;)


villabrand

Hej och hå, det har varit en intensiv påsk :) Bror min med familj har varit nere och hälsat på, gudfar och hans kompisar var också och hälsade på och sist men inte minst, huset är nu nerbränt..

Igår var det dags. Vid klockan tolv var vi alla samlade på baksidan av huset för att vara med och ta farväl. Efter mycket om och men var nu alla kameror på plats, alla brandmän redo och allt fixat och klart. Det tog inte mer än 30 ynka minuter förrens hela huset var borta.

Såklart känns det tungt att se sitt hus brinna ner men på något sätt var det ändå en lättnad. Inte minst för att min huvudvärk förhoppningsvis kommer att försvinna nu när vi inte bor i ett mögelhus längre, men även för att branden var till för ett forskningsprojekt och blev till användning.

Här kommer lite bilder..













Där har ni lite bilder på huset, kommer kanske mer någon annan dag! Nu ska jag kila ut i solen och äta lite mat, pusssss♥

lovely you

Gokväll alla glada människor, hoppas ni haft en bra dag! Min dag har varit helt kanon, hade inga lektioner alls idag utan kollade bara på 3:ornas projektarbete och nu börjar verkligen varenda liten hjärncell i mitt huvud snurra, vad fan ska vi jobba om?

Nog pratat om det nu, jag tror min dator har pajat! Eller ja inte själva datorn men mitt mobila bredband... vilket iprincip innebär att datorn också är sönder. För vad är egentligen en dator utan internet?? Så har lånat pappas dator ikväll och det lär ju bli så resten av tiden också, inte mig emot egentligen ;)

Imorgon är det engelska prov som gäller, lite nervös är jag såklart men än så länge känns det ändå hyffsat bra... blir väl mer nervös och ångestladdad imorgon som vanligt, haha!

Nu ska jag nog slänga på en härlig film och somna till, godnatt allihopa, dröm sött! ♥

Summer fellings

Vilket underbart väder det är! Helt sjukt varmt. Har legat ute hela eftermiddagen och njutit av härligheterna medan jag samtidigt pluggat till engelska provet. Tove och Tobbe gjorde mig sällskap, mysigt till 1000...

Nu ska jag snart slänga på mig lite varmare kläder och dra mig neråt färjestaden för att fixa något att käka med min pojk..

Hörs sen♥

back to the real me



Jag har bestämt mig! Jag ska försöka bli blond igen.. Jag har en tedens till att vilja vara ljusare på våren och sommaren och sedan gå tillbaka till lite mörkare hårfärg när vinterhalvåret börjar närma sig! Så nu är det god tid att göra något åt min äckliga kalufs en gång för alla...

Nu ska jag kila in på lektionen och göra lite nytta såhär i slutet av dagen, tack och hej ♥


In tha vilorum

Befinner mig just nu i det underbara vilorummet med min sköna bönor! Vår nästa lektion börjar inte förens om en timme så vi passar på att slappna av lite så länge:) Inatt har jag tydligen skruvat ur glödlampan ur min sänglampa och sedan lagt glödlampan på bordet? :s ibland undrar jag vad jag egentligen gör när jag sover, hahaha.. PUSS<3

On my way to school

Befinner mig just nu på bussen påväg in till skolan! Idag är det en lång dag som gäller. Först skolan till 15.30 sen teorilektion på körskolan vid 16.30, så är nog inte hemma förrens 19.00 idag vilket suger ganska hårt :( Och idag är det inte vilken onsdag som helst utan det är favorit Tovas lilla födelsedag! Ett stort grattis till min älskling som nu mera är ett år närmare att bli vuxen! :)<3<3<3 Hörs senare, PUSS

nana kudden

Nu har min lilla älskling åkt hem. Det suger verkligen att ha ett så pass långt distans förhållande men stunderna med Tobbe gör det värt det! Vi träffas ju som sagt på fredag igen så då är det mys till 1000 som gäller..

Nu ska jag springa upp och borsta tänderna och sedan krypa ner under täcket igen för att sova, är så förbannat trött!
Godnatt, puuussss ♥

the love of my life

Min finis kommer snart hit och ska lämna av husvagnen, tyvärr blir det bara en liten kort stund men jag hinner ju iallafall pussa av mig lite av min kärlek! <3
Var ju evigheter sen vi träffades sist vilken inte är speciellt roligt, men på fredag kommer han ner hit igen och då har vi två veckor tillsammans, mysigt värre!

Jag följer med baby hem på mitt påsklov eftersom mina små gullefjun åker till Aiya Napa :( Så förhoppningsvis får jag även lite skolarbete gjort då eftersom han kommer befinna sig i skolan stora delar av dagarna..

Ne nu har jag inte tid med detta längre, måste duscha och städa undan lite fort innan min älskling kommer, puuuuuussss♥



bild 14 - en bild på mig och min kärlek


JAG ÄLSKAR DIG! ♥

don´t worry be happy

Dagarna bara rullar på tycker jag, inte så speciellt långt kvar tills det är lov!

Även denna dagen har varit en hyssat bra dag. Började med en härlig sovmorgon, aldrig helt fel.

Frågan är bara vad jag och Tove hade för oss inatt? Både hon och jag låg och pratade i sömnen med varandra om helt knäppa saker, sen vid klockan 03.00 vaknar båda två upp pigga som as och dricker en cola och snackar lite sen slocknar vi lika fort? =/ Haha normala är vi ju iallafall inte ;)

Inatt blir det myspys med sötungen igen (L)



jag vet...bilden är suddig med diggar den ändå (Y)

all night long

Befinner mig just för tillfället i Tivis sköna soffa och väntar på att hon ska käka färdigt. Sen ska vi glo på en film och se vart kvällen tar oss!

Imorgon är det ingen ig vilket innebär en välförtjänt sovmorgon, mmmm livet leker!
Tivis sover hemma hos mig inatt, mysigt vill jag lova :)

PUSSSS ♥



Frukost time

Godmorgon alla söta! Tog en välbehövlig sovmorgon idag, underbart..

Nu ska jag gå ner och bre mig några mackor och gå ut och äta min frukost på framsidan, mysmys!

Hörs sen ♥

heeeeelg

Och så har ännu en vecka gått och det är äntligen helg igen! Och nu har solen äntligen börjat komma tillbaka efter en stund av moln och elände, dock blåser det ganska mycket men det är iallafall sol och det är huvudsaken.

Ska alldeles strax slänga i mig något att äta och sedan åka ner till Färjestaden för att umgås med världens bästa TIVIS♥ förhoppningsvis så sover jag där, myys (a)

Hörs senare dudes, byeeee



ett år sedan ungefär ♥

nytt för dagen

Nu kommer kläderna som lovat, måste dock säga att det är mycket finare i verkligheten!











Är riktigt nöjd med dagens köp!

bild 13 - en bild som påminner mig om gamla tider


Sommaren 2007 på Skaras sommarland!

gladtjej.se

Idag är jag ovanligt glad på något sätt. Har varit en kanon bra dag med shopping, sol och en underbar tjej, kan helt enkelt inte bli mycket bättre!

Jag har precis skrivit in min samhäll på datorn och den är nu redo att lämnas in imorgon. Ska sätta mig och fixa lite till små saker alldeles strax men först måste jag verkligen ha mig något att äta. Min mage vrålar av hunger, men blir hungrig av att springa runt på stan ;)

Kan visa lite bilder på det jag köpt lite senare för nu ska jag ÄTA...


Kan inte annat än att längta tillbaka när jag ser bilderna från resan. Helt underbar resa!

bild 12 - en bild på mig & en klasskompis


John, Tove, Mondy och jag ;)

shopping sugen

ååååh det riktigt kliar i fingrarna efter att få spendera lite pengar och införskaffa mig lite nytt i garderoben, hade inte suttit helt fel en dag som denna!

äh nu gräver jag ner mig under täcket och går i ide tills något roligt händer, see ya.. ♥

bild 11 - bild/bilder från ditt hem


Just nu ser mitt hem ut såhär!
Det var planerat att bara renovera huset men nu ska vi istället bränna upp det och bygga ett helt nytt, inte mig emot :)


fuck the rubrik

Tänkte bara kila in och meddela att jag fortfarande lever ;) Har bara inte haft tid eller lust till att blogga!

Nu ska jag gå och ta en snabb powernap för att sedan börja fixa iordning mig inför kvällen där festligheter står på schemat, have a great evening!

PUUUUSSSS♥


RSS 2.0