om jag ändå hade pengar...


Ja nu blev bilden lite fuckad, men ni ser ungefär iallafall ;)
Om jag nu hade haft pengar i överflöd hade jag utan tvekan köpt allt detta. Men får väl glädja mig åt att jag förhoppningsvis hittar massa mumsiga plagg i Thailand, och om inte så har jag ju massvis med pengar att spendera sen när jag kommer hem;)

Kläderna kommer från MQ och Ginatricot, skorna är från Nelly.com och öronhängerna från itemsbyjohanna.se


Nu ska jag kolla klart på filmen som går på 5:an sen nana kudden, hörs imorgon, puuussss♥

soffpotatis

Efter lite vila, käk och ganska många panodil mår jag nu bättre. Hoppas bara det håller i sig :)
Ligger just nu ute i soffan och zappar runt lite på tv:n, tänkte att jag skulle ta tag i packningen lite senare, måste ju ta tag i det någon gång, åker ju trots allt om 3 dagar :)

Vi hörs lite senare, tjingeling

Damaged

Har precis kollat klart på spy game, helt ok film. Halsen vill verkligen inte sluta värka, jag bara får inte bli sjuk nu!!! Om jag mår såhär dåligt imorgon också så blir det bara en snabbvisit i skolan för min del. Då åker jag bara dit och hämtar alla böcker jag måste ha med mig till Thailand, sen pyser jag hem och lägger mig och vilar. Men jag hoppas självklart att jag mår så pass bra så att jag kan gå imorgon :)

Jag börjar få lite små panik nu, måste verkligen packa klart väskan, städa rummet och börja plugga, men orkar verkligen inte just nu!! Får lägga mig och vila en stund till och se hur jag mår sen.
PUUUSSSSS♥


mys under täcket

Ligger just för tillfället i min sköna säng och tycker synd om mig själv.. Halsen värken som bara den och huvudvärken kommer sakta men säkert :( Jag får inte bli sjuk nu!!!
Morfar och Kicki är här och äter lunch med oss idag, men jag känner för krasslig, så jag ligger kvar under täcket.
Om jag mår bättre sen så ska jag fortsätta packa, får inte glömma något;)

Ne men nu ska jag slå på en film och vila lite, tjingeling ♥

A cinderella story

Kvällen var galen igår, hade jävligt roligt :) Jag och frugan somnade nog runt halv 3. Så jag kan ju lova er att jag är lagom trött nu, i och med att jag gick upp vid 9 för att åka till frissan och klippa mig :) Men håret blev fräscht och nu är allt det slitna borta. Medan vi väntade på att det skulle bli vår tur gick vi och kollade lite i affärerna. Fick med mig lite saker hem, me like ♥





Nu ska jag kolla på A Cinderella Story och sen på Into the blue, och om jag inte är för trött efter det ska jag plocka iordning lite medan jag väntar på att min kärlek ska komma hem så vi kan prata lite :)
Tjingeling♥

Gårdagens outfit

Nu kommer outfit bilderna från igår :) Berättar senare om hur kvällen var och vad som hände, ska nämligen kila ner till köpstaden med mamma nu.


Tröja från Ginatricot
Strumpbyxor från Lindex
Öronhängen från Glitter
Armband från Kappahl
Klocka från Ur&Penn

fix nästa!

Musiken strömmar ut ur högtalarna på högsta volym och duschen väntar på mig. Tove gör sig fräsch nu, men sen är det banne mig min tur. Ska bli så jävla skönt att äntligen tvätta håret, för just nu ser det ut som ett risbo och känns som en burk med vax, med andra ord SMUTSIGT! Efter den välbehövliga duschen är det god tid att börja fixa sig. Löshåret ska stättas i och det ska lockas. Sen ska all make up på och kläderna lika så. Sen tror jag nog vi är redo att bege oss till Frida för att köra århundradets feeeeest!! NU KÖR VI SP09J ♥

äntligen är frugan klar i duschen, så nu kilar jag dit! Ha en bra kväll allihopa, tjingeling ♥



min älskade fru♥

Let´s party

FREDAAAAG!! Det innebär inte bara 2 dagars ledigt utan även klassfeeest!! Hur gött som helst :) Min dag kommer bestå av bästa Tove, tennis och party. Låter som en ganska bra dag eller hur (Y) Sitter och väntar på att matten ska börja så dagen kan ta slut någon gång....

Gårdagen spenderades ju som sagt hemma hos frugan, alltid lika mysigt! Vi var ute och gick en liten runda och satt och kollade på massa olika resor. Och som alltid slutade de med att vi somna på soffan, haha ;)


Är osäker på om jag kommer hinna blogga så mycket mer idag, schemat är ganska fullspäckat. Men imorgon bjuder jag iallafall på massa saftiga bilder från klassfesten. Ska nämligen ta med min älskade systemkamera, så bilder det kommer det bli så det bara står hejvilt om det!


jag och min mysunge ♥

Spend the night @ Toves place

Precis som rubriken säger så ska jag spendera min natt hos frugan, myyyyyyss ♥
Vi ska spela tennis och fixa med lite plugg, duktiga tjejer, jo vi vet (Y)
Det jag ville komma fram till är att uppdateringen inte kommer vara på topp ikväll, men vad gör väl det ;)

Ha en fin kväll allihopa, tjingeling♥

Dagens look


Kofta från Ginatricot
Baslinne från Lindex
Jeans från Ginatricot
Klocka från Ur&Penn
Öronhängen från Glitter

Sista lektionen

Ja och så va den äntligen här, dagens sista lektion! Sitter för tillfället uppe i D4 och jobbar med frågorna till historian. Känns ju mindre roligt, men om jag gör så mycket jag kan nu, så slipper jag göra det på resan och det är ju bra (Y)

Dagens outfit kommer upp när jag kommer hem :)
Ha det bra så länge

Livet levs framlänges men förstås baklänges

Sitter just för tillfället nere i f-korridoren och väntar på att engelskan ska börja. Efter den ska faktiskt jag och Tivis gå bort till max och käka. Känner att jag måste unna mig något gott denna veckan, och vad kan ett mål göra liksom ;)
Efter skolan ska jag hem en liten stund sen ner till Färjestaden och spela tennis med bästa♥ Det blir nog även en liten runda till gymmet också.
Ne men nu börjar minsann engelskan så dags att kila, tjingeling


Veckans vill ha

Slänger in en mini veckans vill ha innan jag går och lägger mig och drömmer mig bort.





Bild 1: Skor i massor. Alla olika färger och modeller.
Bild 2: Live, love and laugh skyltar. Tycker det är så stilrent och snyggt. När renoveringen sker då ska jag se till att fixa upp sådanna på väggen.
Bild 3: En DUBBELSÄNG!! åh vad underbart skönt.

Godnatt ♥

Outfit 26/1-11

Dagen har varit awsome. Började ju som sagt med innebandy och matte följt av svenska b och idrott. Blev även en liten runda på stan. Idrotten var hur go som helst. Eftersom nästan alla i vår klass är fotbolls freaks så fick de spela fotboll på ea-tiden och sedan sluta. Men eftersom inte jag eller Tove tycker det är speciellt roligt valde vi att stanna kvar lite längre i skolan och spela badminton med Madde och Mathilda.

The look of today...

Tröja från Vila
Baslinne från Lindex
Leggings från Vila





You have change to someone I don´t know

Sitter i skolan just nu. Har haft innebandy och matte så nu är det bara svenska b och idrott kvar av denna dagen, skönt ska ni veta! När jag kommer hem sen blir det en dagens outfit, kanske till och med en veckans vill ha. Sen hade jag tänkt beta av lite läxor och shit inför Thailand så jag slipper sitta med det där och istället bara kunna ha semster och koppla bort allt som har med skolan att göra. Det låter fint va? ;)

I helgen har jag fullt upp! Klassfest på fredag. På lördag ska jag och mammsen åka och handla alla nödvändigheter till resan, så som solskydd, panodil mm. Ska även handla ett helt gäng trosor till mig. På något konstigt sätt lyckas jag alltid slava bort alla mina :s

Nehe, nu är det minsann god tid att jag och min kära Tivis kilar bort till svenskan, ha de bra, tjingeling ♥


Jag och mina fina 


Johnblund

Blev lite ändrade planer idag. Orkade verkligen inte träna innebandy idag (pga att jag inte tycker det är särskilt roligt längre) så jag åkte upp till gymmet och körde ett pass där istället. Är så himla skönt att bara köra slut på alla krafter och känna sig duktig. Efter träningen kilade jag ner till Tivis och mös med henne en liten stund innan mammsen hämtade mig :)

HAHAHA, dagens bästa citat kommer från Tove:
- Detta tuggummit smakar som avlopp luktar!

Så jävla skön tjej asså! Kanske inte låter så roligt, men hennes ton i rösten och kropps/ansikts uttryck är hela grejen, HAHAHA

Ne nu måste jag tacka för mig och gå och knyta mig. Klockan ringer nämligen halv 6 imorgon, och om jag ska lyckas gå upp måste jag sova bums!!
Godnatt, puuusss♥


dröm sött!!

nytt i garderoben

Klickade ju hem två plagg från Nelly.com häromdagen och idag anlände de till ön!



Är super nöjd med köpen och de lär användas flitigt i Thailand :)

Dagens outfit

Kära vänner, nu är det såhär att jag verkligen INTE kan ta en outfitbild överhuvudtaget, tycker det känns lustigt och bilderna blir alltid konstiga. Men nåväl, här har ni min suddiga och värdelösa outfitbild ;)


Tröja från Vila
Thigts från Lindex
Baslinne från Bikbok
Klocka från Ur&Penn
Smycken från H&M

U gotta dance

Tjenis penis!
Dagen har varit bra, och den är påväg att bli ännu bättre. Ska nämligen hämta ut kläderna jag beställde för några dagar sen! Internet shopping är farligt asså, haha. När paketen är uthämtade följer jag med mamma upp till mammi och hjälper till att rulla hennes hår, sen ska jag hem och bara slappa innan det är dags att pysa till Tove för att sedan träna innebandy.
Kanske slänger upp en dagens outfit när jag kommer hem, men det beror helt på hur mycket tid jag har på mig ;)


The wedding date

Sitter just nu i soffan och glor på film, vad ska man göra på en söndag liksom ??
Har även varit duktig och plockat undan här uppe. På något konstigt sätt brukar det alltid bli stökigt när min kära pojkvän är på besök, undra varför?? hahah ;)

Känner på alltid lika tom och ensam när baby har åkt hem :(
Nehe nu börjar filmen, så nu är det dags att kila, ha de bra ♥

let´s get ready

Jaha, och så var även denna helgen över. Men som tur är räknar jag nu mera ner dagarna inför Thailand, inte många dagar var nu:)
Idag ska min kärlek åka hem igen :( Men som tur är syns vi ju snart igen.
Mamma kommer hem från jobbet om ca en halv timme och då ska vi lämna av Tobbe vid tåget sen åka vidare till Smedby för att fira lilla Esther, släktkalas vettni ;)
Är väl egentligen god tid för mig att dunka på musiken på högsta volym och börja fixa iordning mig. Ja så får det bli!
Vi hörs senare ikväll, tjingeling ♥



Tack för att du finns min kärlek ♥

Hiss&Diss

Tänkte köra en liten hiss&diss, var ett tag sen ju!





HISS
Jag känner att jag bara måste hissa helgerna. Finns ju inget bättre än att ligga framför tv:n en hel dag och bara slappa. Slippa all denna stress som skolan orsakar, alla trav.

DISS
En stor fet jävla diss till min dator!!! Jag avskyr den och är verkligen i behov av en ny........ Ska man verkligen behöva få ett vredesutbrott varje gång använder den. Totalt jävla cpstörd är den!!!!!!!!

powerwalk nästa

Tjabba tjena ;)
Har nu kommit hem från barnkalaset på Leo´s. Det var roligt och ungarna älskade det. Esther fick jätte mycket fina presenter och hade roligt:) Philippis hängde med hem efter så nu ska vi två släpa ut Tobbe och powerwalka en liten stund, skönt :)
Senare ikväll slänger jag in en liten hiss&diss!
Nu ska fettet brännas, tjingeling ♥


FIREWORK

Musiken strömmar ur högtalarna på högsta volym!! Ligger just för tillfället och läser nya nummret av vecko revyn, sjukt bra tidning för övrigt :) Om en liten stund kommer mamma hem och då ska vi åka och handla, sen ska vi åka in till stan och hämta min älskling ♥♥
Jag är bestämt att min kärlek och jag inte ska göra någonting alls ikväll, utan bara ligga i sängen och slappa framför massa bra filmer, för det är precis vad jag behöver just nu. Har även tänkt att flörta lite med honom så att man kanske får sig en skön massage (A) hihihi

Tänkte att jag kunde lägga in lite söta bilder på Hugo medan jag väntar att mammsen ska komma hem :)




Titta vilken liten sötnos ♥

Yes, nu kom mamma så nu pyser hon och jag ner till affären, ha de gött, tjingeling =)

Friday I´m in love

Ååååh underbara fredag :) Det är den dagen man går och längtar till hela veckan:)
Har redan avverkat svenska c och matte, har nu bara historia kvar på schemat, sen tackar jag för mig och tar en välbehövlig helg! Veckan har bestått av plugg, plugg och ännu mera plugg så att det är helg nu känns riktigt skönt! Min älskling kommer även hit och det gör det hela 1000 gånger bättre ♥¨


en bild säger mer än 1000 ord..

Nu ska jag förhoppningsvis lyckas fjäska med mig mina underbara söta små vänner till matsalen så vi kan njuta av dagens käk, hörs senare! Tjingeling ˆˆ‚

Magic

Kul att man får reda på idag att allt slit man la ner på plugget igår nästan va förgäves... Man skulle tydligen inte skriva referatet på det sättet jag skrivit den. Så nu är det bara till att börja om :(
Och jag som nästan var klar, hade bara en text kvar att referera till, skit också!! Nu är även denna kvällen förstörd..
Aja sånt är livet.

Igår va iallafall en av de bästa skoldagarna på länge:) Dagen började med ett litet uppdrag på Intersport, sen en fet håltimme som spenderades på Leo´s lekland med mina gullisar, och sen simhallen. Så jävla soft dag :)
Och dagen idag har inte heller varit fy skam. Först en liten "skolresa" eller vad man nu säger till moskogen, sen en go engelska lektion, sen fet håltimme och sist med inte minst, sex och samlevnads föreläsning i aulan.
Gillar skolan just för tillfället :)
Något som jag dock inte gillar är att mamma och pappa har åkt in till brossan, Caroline och Esther för att hälsa på lilla Hugo :( Snacka om att jag är avis eller.. Hinner ju tyvärr inte följa med in pga allt plugg, och det suger ganska hårt...

Och en sak jag inte heller har tid med är att sitta här och dega, så nu blir det till att trycka ner nyllet i böckerna igen och skriva färdigt skiten, tjingeling....


Slänger in en söt liten bild på Hugo:)
När mamma kommer tillbaka med kameran sen så blir det en bild bomb på gullungen♥

Veckans vill ha!!

Är nu klar med plugget för ikväll så slänger in en veckans vill ha.





1. Vill till Thailand nu nu nu nu nu. Orkar inte vänta två veckor till, vill åka nuuuuuuuuu!!!
2. Pengar i stora lass. Oj oj vad jag skulle gå loss inne i affärerna eller ;)
3. En stor fet walk in closet med massa snygga, läckra kläder. Hade varit helt okej asså!



GRATTIS TILL MIN ESTHER <3

Lite bloggtorka, jo jag vet men har inte riktigt tid att sitta vid datorn. Så bloggen hamnar lite i kläm om man säger så. Men jag lovar jag ska bättre mig :)

Sitter i sängen och lyssnar på musik, ska snart gå iväg till bussen för att åka in till skolan.
Idag ska vi till Intersport på nk och till simhallen på idrotten, lagom chill dag tycker jag :)
Efter skolan blir det PLUGG..... :'( 
Men tänkte även slänga in en veckans vill ha eller en hiss och diss. Kanske till och med blir båda om jag har tid :)

Och idag är det ingen vanlig dag för idag är det Esthers födelsedag! ♥







GRATTIS PÅ 4-ÅRS DAGEN ÄLSKLING ♥

plugg och film lördag

Har tagit mitt pick och pack och åkt hem till Tivis för att spendera kvällen och natten här ♥
Vi ska ta och göra klart vårt arbete om doping, duktiga tjejer (Y)
Sen ska vi bara kolla film och ta det lugnt! Kanske tar oss en sväng ner till kvantum och köper lite gott...

Nu har skolan dragit igång igen och det känns sådär, skönt med lite rutin igen men alla läxor och prov kan ju ta sig!!
Som tur är åker jag snart till värmen, skönt!


små tjejer ♥
älskar dig....

silver silver silver

I söndags kväll kom vi hem från Göteborg, och det var en trött och sliten tjej som kom hem. Jag hälsade och pratade lite med mamma och pappa sen gick jag direkt upp och la mig. Sov till klockan 13-14 igår ;) Sen låg jag mest i soffan och halvsov hela dagen. Men idag är jag pigg och glad :)

Tänkte att jag kunde berätta lite om Gothia för er.
Vi vann alla matcher i gruppen och gick därför vidare till A-slutspel. I kvarten mötte vi Vökers, sen i semin stod Borgholm för motståndet, vann på straffar.
I finalen mötte vi Lerum, och det var en jämn och spännande match, tyvärr gjorde de sitt andra mål med mindre än 1min kvar, och vann därför guld.
Men vi är super nöjda med ett sliver efter som att vi åkte dit med ett lag som ingen trodde skulle gå så långt, inte ens vi själva trodde det;)

Idag ska jag packa upp allt och sen städa undan lite sen fortsätta slappa och vila upp mif inför skolan som börjar imorgon =/

PUUUUUUSSS <3


nu köööööör vi...

Och nu är dagen här. Dagen då vi sticker till Göteborg för att spela Gothia :)
Ska bli kul att äntligen få åka dit igen, för stämmningen är något speciellt :)
Uppdateringen lär väl bli ganska dålig, men hinner nog slänga in ett eller annat mobilinlägg (Y)

Nu är det god tid att slänga in väskorna i bilen och brumma ner till köpstaden för att köpa lite färdkost, sen bort till bussen och bege sig :)


Förra året när vi vann guld!

mitt 2010

Januari


Gothia guld

Februari


Jag och Philippisen bodde ensamma hemma i två veckor

Mars


Åkte till Falun för att kolla SM

April


Hämta vår älskade lilla Vera <3

Maj


Hade mysigt med dessa sötisar

Juni


Var på djurparken med mina favvisar

Juli


Firade 3 år med min älskling♥

Augusti


Jag och Tivis åkte till Nässjö och va på Eksjö statsfest

September


Åkte till Rhodos med Tobbe och hans familj

Oktober


Skördefesten

November


Fixade till i mitt rum

December


Tillbringade mycket tid med mina fina ♥

Där har ni en liten liten liten resumé av mitt år, orkade inte lägga in mer än 1 bild under varje månad, dels för jag är lat och sen har jag ingen ordning på mina bilder överhuvudtaget;)

Ne borde väl egentligen gå och dejta kudden med tanke på att jag ska upp tidigt imorgon för att passa Vera och sedan åka in till stora staden med Tivis, godnatt allihopa <3

nytt år, nya möjligheter

Och så var det plötsligt 2011, tiden går fort!
Nyårsafton var greeeeeeat :):)

Imorgon ska jag in till Kalmar med Tivis och kolla på lite brottning, ska bli kul:)
Och sen är det snart Gothia, bara några dagar kvar nu..

Tänkte att jag skulle göra min årsresumé ikväll, har ju ändå inget bättre för mig så ;)



RSS 2.0