riktigt filmväder

Hej alla underbara!
Idag har jag jobbat från 11-18 trots att vädret svek oss idag, lite smått förvånad faktiskt men inte mig emot att få betalt för att stå och snacka skit med söta tjejer.

Efter jobbet var pappa så söt och hämtade mig så jag slapp cykla hem i regn. Hann knappt innanför dörren för det var dags att åka igen och denna gången in till Kalmar för att hämta kines mat, mums vad gott det var!

På tal om något helt annat så hade jag och tobbe lobbe 4 år igår, tänkt vad tiden går fort! Känns som att det var igår jag träffade honom första gången, hihi (A)
Och på lördag drar vi till Göteborg och Liseberg!!!! Älsklingen har ju äntligen fått körkort så då får man ju passa på att uppleva lite saker nu i sommar då :) Ska bli grymt kul...

Nehe nu ska jag nog bädda ner mig ordentligt i sängen och mysa till någon snyft film tror jag, kanske The Notebook får se :)

PUSSSSS <3


min lilla plutt <3

underbar känsla

Finns det något som är mer underbart än att krypa ner helt nyduschad och fräsch i en nybäddad säng och bara njuta, ne jag tror fan inte det! Den känslan av lugn och avslappning man känner då är helt otrolig! Jag skulle nästan kunna bädda rent varenda dag bara för den känslan!

Nog om det nu, jobbet idag gick super duper bra, grymt mycket att göra men jag och mina kära med arbetskamrater jobbade på bra och dagen flöt på, trots en del tjuriga kunder ;) Imorgon är det jobb igen och tyvärr blir det nog precis lika mycket att göra då, tisdagar och onsdagar är riktiga turistdagar har det visat sig ;)

Nehe nu har jag minsann inte tid att sitta här och gojja mer, dags att få min skönhetssömn, haha ne inte riktigt än, har ju en liten sovmorgon imorgon :) Jag ska nog dra på en bra rulle och halvsova till den :)

PUSSSS ♥



sov så gott!! <3

NORGE <3




Det som har hänt i Norge är en tragedi för oss alla, 92 människor har mist sina liv! Folk har förlorat sina barn, barnbarn, vänner, släkt, pojkvänner och flickvänner.

Jag kan inte på något sätt förstå hur något sådant kan hända, speciellt inte i ett land som Norge!
Mina tankar går framför allt till alla de som förlorat någon av sina nära och kära men även till hela Norge som nu är i chock!


trött cheyy

Hej och hå vad slut jag är idag! Efter att ha varit ledig i två veckor är det en stor omställning att komma tillbaka och få jobba röven av sig, inte en lätt match direkt. Men jag lyckades överleva även denna dagen!

Det är så mycket jag egentligen måste göra, så som att städa hela mitt rum, (vilket innebär dammsuga, torka golv, bädda, fixa min "garderob", plocka iordning på sminkbordet mm.) plugga körkortsteori plus att jag måste börja packa ner allting igen för vi flyttar nu på söndag! Men jag har verkligen ingen som helst ork till det idag! Så nu ska jag nog mysa ner mig långt under mitt täcke och dra på en bra rulle och koppla av en stund!

Puss så länge ♥


bjuder på en söt bild på mig och min lilla Wilma från Hugos namngivning!
Lycka för mig är att ha en stor familj, släkt och vänner som jag verkligen älskar ♥

ny dag, nya tag

Godmorgon mina fina, sovit gott?
Själv har jag sovit som en prinsessa, det var lite tomt och ensamt i sängen med tanke på att jag inte sovit själv en enda natt på två veckor nu, men gud så skönt jag sov!

Snart är det dags för jobb igen, känns lite vemodigt att börja jobba nu igen, men som sagt jag måste ju tänka på pengarna! Och ärligt talat, jag jobbar 5 dagar sen är jag ledig lördag och söndag så det är helt okej (Y)

Och denna veckan ska vi äntligen börja bygga upp huset. Grunden och ytterväggarna är som sagt klara, så nu återstår bara att få allt på plats och sen på med taket, sen är det äntligen dags att börja bygga inne i huset, vilket jag ser mest fram emot. Tänk att äntligen se huset ta sin form och kunna gå in i ett rum och verkligen känna att det är ett rum också :)

Ne men nu måste jag kila iväg till jobbet, det är en bit att cykla, tjingeling ♥


dejt med John Blund

Ja nu tror jag minsann att jag ska krypa ner riktigt ordentligt under mitt täcke, dra på en bra film och somna in till den! Känner mig riktigt sliten, trots att det enda jag har gjort idag är att sova. Kan ändå vara skönt att somna i hyffsad tid iallafall, ska ju trots allt upp och jobba imorgon för första gången på två veckor, åååååååååååångest!!!


Ne nu ska jag krypa ner och drömma mig bort till värmen, dröm sött alla! PUSS ♥

BILDBOMB TURKIET 2011

Nu har jag som sagt kommit hem från en helt underbar vecka i Turkiet och jag tänkte att jag skulle visa er lite bilder istället för att sitta här och skriva om hur veckan där nere har varit, och en bild säger ju mer än tusen ord!























TUUURKIET

Precis som överskriften säger så är det äntligen dags att åka till TURKIET, ska bli så grymt skönt att komma iväg ett tag och bara kunna ta det lugnt!
Allt är packat och klart så nu väntar vi bara på att mamma och pappa ska komma hem så vi kan åka och äta någonstans.


Kommer hem igen den 21/7
Ha det bra! ♥

RSS 2.0