hej sommarlov

Hej alla söta!
Som vanligt måste jag ursäkta för dålig uppdatering och som vanligt har jag samma ursäkt, tiden räcker tyvärr inte riktigt till... Men det har hänt jätte mycket sen sist.

Vi har nu äntligen fått sommarlov, åh gud så välbehövligt! Var riktigt less på skolan där mot slutet men nu har vi en hel sommar att vila upp oss på och bara leva livet.

Och på tal om det så har jag och min pojkvän bokat oss en resa till Turkiet om ca 3 veckor, hur underbart låter inte det då! Bara ligga på stranden hela dagarna och jobba lite på bränna, dricka smarriga drinkar och bara njuta av livet! MUUUUMS ♥






Den 13/7 bär det iväg, längtar :)

en evighet sen sist

Hej och hå allihopa, det var ett tag sen sist om man säger så ;) En hel månad för att vara exakt, haha så det kan gå ibland..

Hänt något kul i mitt liv?
Jag har hunnit fylla hela 18 år, tänk vad tiden går fort!
Något annat speciellt har väl inte hänt, eller jo jag och Tivis har börjat jobba och tjäna pengar nu också, det känns riktigt gööttt!!

Idag står lite plugg, mys med ungen och slapp på schemat, skönt att ta det lugnt ibland! Imorgon ska jag först till skolan sen blir det en sväng på stan med philippis pippis, kolla läget lite, fika och bara mysa och ha det allmänt bra. Kanske tar och käkar något litet också men det märker vi som sagt imorgon!

Nehe gott folk nu har jag lite saker att ta itu med så vi hörs någon dag, tjingeling! ♥


we falling apart...


RSS 2.0